وکیل کیفری
وکیل کسی است که تحت لوای قانون، نماینده قانونی فردی شده و به نیابت از او امور قانونی او را پیش می برد. وکیل کیفری نیز وکیلی است که تخصص و مهارتش در دعاوی کیفری است و در پرونده های کیفری به نیابت از افراد حضور پیدا می کنند. طبق اصل ۳۵ قانون اساسی، دو طرف دعوا در تمام محاکم حق دارند از لحظه شروع تحت نظر قرار گرفتن، برای خود وکیل کیفری درخواست کنند.
همه چیز درباره وکیل کیفری و وظایف او:
پرونده ها و دعاوی کیفری، نسبت به دیگر دعاوی حقوقی از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردارند و اشتباهی کوچک در این نوع پرونده ها می تواند صدمات مالی و زمانی جبران ناپذیری را به افراد وارد کند. وجود یک وکیل کیفری متبحر و کاردان یکی از واجبات کار است تا پیچیدگی های مسیر را کم کنند. طبق اصل ۳۵ قانون اساسی طرفین درگیر دعاوی حقوقی حق دارند یک وکیل برای خود بگیرند و اگر امکانات لازم آن را نداشته باشند، این وظیفه دادگاه است که یک وکیل تسخیری به آنها اختصاص دهد. اما وکیل کیفری دقیقاً به چه کسی اطلاق می شود و چه وظایفی دارد. با ما باشید تا همه چیز را درباره وکیل کیفری با شما در میان بگذاریم.
وکیل کیفری کیست؟
وکیل کسی است که تحت لوای قانون، نماینده قانونی فردی شده و به نیابت از او امور قانونی او را پیش می برد. وکیل کیفری نیز وکیلی است که تخصص و مهارتش در دعاوی کیفری است و در پرونده های کیفری به نیابت از افراد حضور پیدا می کنند. طبق اصل ۳۵ قانون اساسی، دو طرف دعوا در تمام محاکم حق دارند از لحظه شروع تحت نظر قرار گرفتن، برای خود وکیل کیفری درخواست کنند. فرد می تواند با انتخاب و هزینه خود وکیل کیفری مطلوب خود را در اختیار بگیرد و یا اگر توانایی لازم مالی را ندارد، دادگاه وکیلی را به عنوان وکیل تسخیری برای او در نظر بگیرد. پرونده ها و دعاوی کیفری، نسبت به دیگر دعاوی از حساسیت بسیار بالاتری برخوردارند و کوچکترین اشتباه و یا تصمیم گیری نابجا می تواند لطمات جبران ناپذیری را به طرفین دعوا وارد آورده و ضرر مادی و معنوی زیادی را متوجه آنها سازد. وکیل کیفری تخصص و مهارت مرتبط داشته و بر قوانین کیفری و جزائی تسلط کامل دارد.
وکیل متخصص امور کیفری در تهران:
بهترین راه برای یافتن وکلای کیفری متخصص، مراجعه حضوری، تلفنی یا آنلاین به موسسات حقوقی است. آنها رابطی مطمئن در این رابطه هستند. اما اگر شخصاً قصد یافتن بهترین وکیل کیفری متخصص در تهران را دارید، باید تحقیق و پرس جو کرده و ملاک هایی را مد نظر قرار دهید تا بتواند وکیلی حرفه ای را در این زمینه پیدا کنید. صداقت، عدالت و امانت داری از جمله ویژگی های اخلاقی مهمی است که باید ملاک انتخاب تان قرار دهید. دانش و مهارت تخصصی آن وکیل و تعداد پرونده های موفق او نیز یکی از فاکتورهای انتخابی مهم شما باید باشد. در کنار همه اینها مهم ترین مهارت بعدی که در یک وکیل کیفری متخصص باید جستجو کنید توانایی و تبحر در فن سخنوری، نطق و کلام است. هر چه وکیل انتخابی شما در این زمینه حرفه ای تر و قدرتر باشد، تاثیر مثبتی که در دادگاه می گذارد بیشتر است و بهتر می تواند از پرونده شما در محضر دادگاه دفاع کند. این ویژگی به خصوص در رابطه با وکلای کیفری که دعاوی حساسی را پیش می ببرند، باید به طور اخص مد نظر قرار داده شود.
آشنایی با وظایف وکیل کیفری:
وظیفه اصلی یک وکیل کیفری، حضور در دادگاه و اثبات دعوی موکل اش است. همچنین اگر با مشکل کیفری مواجه شده اید و زوایای کار برای شما روشن نیست، می توانید با یک وکیل کیفری مشاوره کرده و از زوایای کار خود به طور دقیق مطلع شوید. وکیل کیفری، علاوه بر بررسی پرونده شما و مشاوره دادن، می تواند در طرح شکوائیه و جمع آوری مدارک لازم راهنمایی تان کند. اگر علاوه بر خدمات مشاوره، بخواهید از خدمات وکالت وی نیز بهره مند شوید، بخش اعظم امور کار بر عهده اوست و به نیابت از شما روند دادرسی کیفری پرونده شما را در دادگاه پیگیری خواهد کرد.
هزینه وکیل کیفری چه مقدار است؟
هزینه وکیل کیفری بر اساس نوع و جزئیات پرونده، سوابق و کیفیت کار وکیل تعیین می شود و در قرارداد ذکر می گردد. اگر قراردادی بین وکیل و موکل نباشد، مبلغ حق الوکاله مطابق با تعرفه حساب خواهد شد و اگر قراردادی باشد، لازم است تا مبلغ حق الوکاله به طور دقیق درج شود و از ذکر عبارت “طبق تعرفه” خودداری شود. البته عرف نیز در تعیین این مبلغ نقش اساسی بازی می کند. وکلا از لحاظ قانونی مجاز هستند قراردادی مجزا به نام قرارداد مالی با موکل خود بسته و مطابق با نوع خدماتی که به موکل خود ارائه می دهند، کمتر یا بیشتر از مبل تعرفه را با آنها توافق کنند. اگر پرونده شامل چند عنوان اتهامی مختلف باشد، اتهام شدیدتر را در نظر می گیرند و بابت هر کدام از جرایم مازاد ۲۰ درصد حق الوکاله به تعرفه اتهام اصلی افزوده می گردد.
به طور کلی ۵۰ درصد حق الوکاله ها در دعاوی و جرایم کیفری به تحقیقات دادسرا، ۳۰% درصد به دادگاه بدوی و ۲۰ درصد نیز به مرحله تجدید نظر مربوط می شود. اگر به هر دلیلی حکم در مرحله بدوی قطعی گردد، در این صورت ۲۰ درصدِ مرحله تجدید نظر نیز در مرحله بدوی حساب می شود.
وکیل کیفری خوب کیست؟
وکیل کیفری خوب، یکی از مهمترین عناصری است که در پیروزی یا شکست پرونده کیفری شما نقش اساسی بازی خواهد کرد. علاوه بر دانش، تخصص، مهارت و تجربه که چهار رکن اصلی مسیر حرفه ای یک وکیل محسوب می شوند، خصوصیات اخلاقی وکیل نیز نقش مهمی در اعتماد موکل و قوت قلب او بازی می کند. وکیل کیفری خوب، وکیلی است که دلسوزی، صداقت، امانت داری و درستکاری را پیشه راه خود سازد. همواره صبور و شکیبا باشد و روحیه مبارزه طلبی داشته و در کسب نتیجه مطلوب بسیار مصر باشد. سرعت عمل داشته و وقت شناس باشد تا هیچ فرصتی را در فرآیند دادرسی از دست ندهد. دعاوی کیفری بسیار زمانبر هستند و تحمل و صبر زیادی را می طلبند. آمادگی روحی و اعصاب قوی نیز گزینه های دیگری هستند که آنها را برای مقابله با این نوع پرونده های خشن بیشتر آماده می کنند.
اهمیت وکیل کیفری در چیست؟
اهمیت وکیل کیفری در پرونده های کیفری که از حساسیت بسیار بالایی برخوردارند، غیر قابل انکار است. افراد شاید به دلیل هزینه های بالای وکالت یا ترجیح دهند با تکیه بر دانش اندک و سطحی خود به سراغ حل و فصل پرونده کیفری خود روند یا به وکلایی که هزینه های کمتری را گرفته اما تجربه، مهارت و تخصص لازم را ندارند رجوع کنند. هر دو این تصمیم ها از پایه اشتباه بوده و ضررهای مادی و معنوی جبران ناپذیری را در آینده ممکن است به آنها وارد کند. دادگاه فقط یکبار به یک دعوی کیفری رسیدگی می کند و وقتی حکم نهایی صادر شود امکان طرح مجدد و دفاع دوباره برای شخص وجود ندارد و فرد برای همیشه فرصت خود را از دست خواهد داد. وکیل کیفری به علت دارا بودن دانش تخصصی، مهارت لازم و تجربه کافی تنها کسی است که شایسته دفاع از اینگونه پرونده هاست و می تواند فرآیند دادرسی دعاوی کیفری را به درستی پیش برد. مدارک و اسناد لازم را به موقع ارائه دهد و ادله مناسب را در زمان درستش در دادگاه رونمایی کند. موکل چه شاکی باشد چه متشاکی، با داشتن وکیل کیفری از درستی فرآیند کار اطمینان حاصل کرده و نگران مشکلات جانبی کار نخواهد بود.
با تمام این تفاسیر، حتی اگر در پایان متقاضی تصمیم گرفت همچنان از گرفتن وکیل کیفری خودداری کند، منطقی ترین راه این است که حداقل از خدمات مشاوره ای او به طور پیوسته بهره مند شود.
شرایط تنظیم شکوائیه در دعوی کیفری چیست؟
افرادی که از وقوع جرمی متضرر شده اند، می توانند با طرح و تنظیم شکایت رسمی و ارائه آن به مراجع ذیربط، درخواست جبران خسارت و پیگیری جرم نمایند.
جرائم با توجه به اینکه مشهود هستند یا نامشهود، نحوه متفاوتی برای رسیدگی دارند. در جرائم مشهود، نیازی به شاکی خصوصی نیست و همین که ضابط دادگستری شاهد وقوع آن جرم باشد، برای رسیدگی به جرم کفایت می کند. اما در جرم نامشهود حتماً باید یک شاکی خصوصی شکایت را بنویسد.
تنظیم شکوائیه، مخصوص امور کیفری است و برای امور حقوقی دادخواست یا اظهارنامه تنظیم می شود. شکوائیه زمانی تنظیم می شود که جرمی اتفاق افتاده و فرد یا افرادی از آن آسیب دیده اند. شکوائیه باید بسیار دقیق، صریح و مشروح نگارش شود و نکات لازم در نگارش آن رعایت شود. هم می توان آن را در فرم چاپی تهیه کرد و هم میتوان به صورت دست نویس در برگه معمولی آن را نوشت. پس از تهیه، آن را به دادسرا یا دادگاه کیفری مربوطه ارائه کرده و پس از بررسی های لازم به درخواست شاکی پاسخ داده خواهد شد و نیاز به اثبات ادعا وجود دارد.
فرم های آماده شکواییه در دادگاه و کلانتری به صورت آماده وجود دارند و فرد شاکی فقط کافی است که اطلاعات خود یا مشتکی عنه را وارد کند. اگر خود شخصاً قصد تنظیم آن را دارد یا می تواند به وکیل کیفری مراجعه کرده تا در این راستا راهنمایی اش کند و یا به ماده ۶۸ قانون آیین دادرسی مدنی مراجعه کند. در این ماده شرایط و نحوه تنظیم شکواییه حقوقی به طور مبسوط شرح داده شده است.
در تنظیم دستی شکواییه نام و نام خانوادگی شاکی و مشتکی عنه، مشخصات و آدرس هر دو باید نوشته شود. سپس شرح کامل و دقیق از شکایت آورده شود و اسناد و ادله لازم به شکوائیه پیوست گردد. برای ارائه آن اگر مورد غیر اضطراری بود و نیاز به صورتجلسه نیروی انتظامی نبود، فقط کافی است به دفاتر خدمات قضایی مراجعه شود و درخواست ارائه شود تا در اسرع وقت از طریق سامانه ثنا ابلاغیه های مربوطه صادر گردد و بقیه فرایند آغاز گردد.
بهترین وکلای کیفری در ایران:
برای یافتن بهترین وکلای کیفری ایران راههای متفاوتی پیش روی شماست. چه ایران زندگی کنید چه خارج از ایران سکونت داشته باشید، به راحتی و در کمترین زمان می توانید به بهترین وکلای ایران دسترسی داشته باشید. اگر وکیل خاصی مد نظرتان است، می توانید با دفتر وکالت او تماس حاصل کرده و یا حضوری با او قرار بگذارید. اگر این افراد وکالت پرونده شما را تقبل کنند، تمام هزینه های ایاب و ذهاب، سفر و اقامت آنها مطابق قرارداد بر عهده شخص شما خواهد بود. اما اگر شناخت کاملی ندارید، بهترین و مناسب ترین گزینه ارتباط با موسسات حقوقی معتبر است. در واقع موسسات حقوقی، معتبرترین کانال ارتباطی بین شما و تیمی متخصص از وکلا و مشاوران حرفه ای هستند که مشکل شما را به طور اخص بررسی کرده و راه حل های مناسبی را پیش پای شما قرار می دهند و اگر نیاز به خدمات وکالت داشته باشید، بهترین وکلای تهران و یا هر نقطه ای از ایران را به شما معرفی کرده و شما را با آنها ارتباط می دهند. این مسیر مطمئن ترین راه برای شماست، زیرا این کار تخصص اصلی موسسات حقوقی است.
مزیت دیگر مراجعه به موسسات حقوقی، استفاده از خدمات متنوع و مدرن آنها همچون مشاوره های تلفنی، آنلاین و یا وکلای آنلاین و از راه دور است که هزینه ها را به طور چشمگیری برای شما کاهش داده و روند کار را سرعت می بخشد. برخی موسسات، خدمات مشاوره شبانه روزی و رایگان دارند که در هر جای دنیا که باشید میتوانند شما را راهنمایی کرده و بهترین وکلای ایران را به شما معرفی کنند.
کلام آخر
موسسه حقوقی “کردار نیک یسنا”، یکی از معتبرترین موسسات حقوقی ایران است که همواره در ارائه خدمات برتر به متقاضیان تلاش کرده است. یکی از خدمات برجسته این موسسه مشاوره های تخصصی حقوقی و کیفری در رابطه با پرونده های شماست که این کار توسط تیمی مجرب از کارشناسان حقوقی انجام میگیرد و اگر نیاز به استفاده از خدمات وکلای برجسته کیفری ایران داشته باشید نیز شما را راهنمایی و همراهی خواهند کرد. برای حل دعاوی حساس کیفری، از خدمات بهترین وکلای کیفری بهره مند شوید تا زمان و هزینه اضافی در این زمینه نپرداخته و پرونده تان در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب برسد. امور کیفری از حساسیت بالایی برخوردار است و هرگونه تعلل زمانی یا تصمیم گیری اشتباه و نابجای شما، می تواند ضررهای جبران ناپذیر مادی و معنوی فراوانی را به شما وارد کرده و مسیر پرونده را به کلی تغییر دهد. پس اگر آگاهی، دانش و مهارت کافی را ندارید، دعاوی کیفری خود را به دست بهترین وکلای کیفری ایران که موسسه “کردار نیک یسنا” به شما معرفی خواهد کرد، بسپارید و از روند کار اطمینان کامل داشته باشید.
سوالات متداول
وکیل کسی است که تحت لوای قانون، نماینده قانونی فردی شده و به نیابت از او امور قانونی او را پیش می برد. وکیل کیفری نیز وکیلی است که تخصص و مهارتش در دعاوی کیفری است و در پرونده های کیفری به نیابت از افراد حضور پیدا می کنند
وظیفه اصلی یک وکیل کیفری، حضور در دادگاه و اثبات دعوی موکل اش است. همچنین اگر با مشکل کیفری مواجه شده اید و زوایای کار برای شما روشن نیست، می توانید با یک وکیل کیفری مشاوره کرده و از زوایای کار خود به طور دقیق مطلع شوید
هزینه وکیل کیفری بر اساس نوع و جزئیات پرونده، سوابق و کیفیت کار وکیل تعیین می شود و در قرارداد ذکر می گردد
موسسه حقوقی کردار نیک در خدمت شماست!
جهت مشاوره برای پرونده های حقوقی، خانواده، کیفری، ملکی، داوری، ثبت و انحلال شرکت و قانون کار با ما تماس بگیرید: 88943662 - 88931969
مشاوره حقوقی
مشاوره تلفنی
موسسه حقوقی
-
Read more +
شهریور ۱, ۱۴۰۰ By kerdaradmin in اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
بهترین وکیل کیفری
-
Read more +
مرداد ۲۵, ۱۴۰۰ By kerdaradmin in اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
وکیل آنلاین
-
Read more +
مرداد ۱۸, ۱۴۰۰ By kerdaradmin in اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
وکیل زن
-
Read more +
مرداد ۱۸, ۱۴۰۰ By kerdaradmin in اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
دفتر وکالت
-
Read more +
تیر ۱۷, ۱۴۰۰ By kerdaradmin in اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
موسسه حقوقی
-
Read more +
اسفند ۱, ۱۳۹۹ By kerdaradmin in اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
نمونه فرمها و صورتجلسات حقوقی
-
Read more +
اسفند ۱, ۱۳۹۹ By kerdaradmin in ثبت شرکت, گمرکی - بازرگانی
افزایش و کاهش سرمایه در شرکت های سهامی خاص
-
Read more +
اسفند ۱, ۱۳۹۹ By kerdaradmin in ثبت شرکت, گمرکی - بازرگانی
تاجر کیست؟
-
Read more +
اسفند ۱, ۱۳۹۹ By kerdaradmin in ثبت شرکت
شرکت ها و انواع آن ها
-
Read more +
مرداد ۲۹, ۱۳۹۹ By kerdaradmin in اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
وکالت
آخرین دیدگاهها