موسسه حقوقی
موسسه حقوقی، یکی از زیر مجموعه های موسسات غیر تجاریست و مطابق آیین نامه تشکیل موسسات حقوقی و نحوه اداره آنها، یک “شخصیت حقوقی” به حساب می آید. این موسسه انحصاراً توسط سه یا چند وکیل دادگستری که یکی از آنها باید حداقل ده سال سابقه وکالت دادگستری داشته باشد، ثبت و اداره می گردد. فعالیت اصلی یک موسسه حقوقی، انجام امور وکالت و مشاوره تخصصی حقوقی طبق آیین نامه های مربوطه است و در واقع رابطی بین وکیل و موکل محسوب می شود.
کار موسسات حقوقی چیست؟
اولین و مهمترین رسالت کاری یک موسسه حقوقی این است که در جلسات حقوقی که با متقاضیان برگزار می کند، متناسب با صورت مسئله، اطلاعاتی جامع،دقیق و کاربردی به فرد متقاضی ارائه دهد و صرفاً برای کسب سود و جلب اعتماد وعده های بی پایه و اساس به وی ندهد. بدیهی است که در صورت ارتکاب به این عمل، از چارچوب قانونی خارج شده و تخلف بزرگی را مرتکب شده است.
این موسسه، باید از قبل تمام جوانب یک پرونده را خوب بررسی کرده و راهنمایی های لازم را به شخص متقاضی بدهد. سپس در صورتی که مقدور بود برای امور وکالتی وی اقدام کند. یک موسسه حقوقی پلی موثر بین متقاضی و وکلای حرفه ای بوده و خدمات وکالتی کاربردی آن می تواند مشکلات بسیاری از افراد را به سادگی حل و فصل کند. پس به طور کلی علاوه بر مشاوره، امور وکالتی نیز جزو حیطه های کاری یک موسسه حقوقی بحساب می رود.
خدمات موسسه حقوقی چیست؟
خدمات یک موسسه حقوقی را از جنبه های متفاوت مشاوره ای یا وکالتی می توان به چهار دسته اصلی تقسیم بندی کرد. از آن جمله:
- خدمات وکالتی: خدمات وکلا نیز طیف گسترده ای را شامل شده و زیر شاخه های خود را دارد، از جمله:
- وکیل امور کیفری;
- وکیل امور خانوادگی;
- وکیل جرائم سایبری و رایانه ای;
- وکیل امور ایرانیان خارج از کشور;
- وکیل امور مربوط به ارث و میراث;
- وکیل امور بین الملل;
- وکیل امور ثبتی و ملکی
- مشاوره حقوقی تخصصی: در این بخش مشتری از طریق یک مشاور حقوقی مطلع و مسلط به امور، اطلاعاتی موثق و راهکاری کاربردی در حیطه مشکل خود دریافت می کند. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و خدمات از راه دور که تمام مشاغل جهان را به نوعی تحت تاثیر قرار داده است، متقاضیان علاوه بر مشاوره های حضوری و تلفنی، می توانند از مشاوره های آنلاین و گاهاً مکتوب شده از طریق ایمیل نیز بهره ببرند.
- تنظیم قراردادها، اسناد و لوایح: علاوه بر خدمات وکالت و مشاوره که در بالا برشمردیم، افراد می توانند تنظیم، اصلاح و یا بررسی قراردادها، صلح نامه ها و توافق نامه های شخصی یا شرکتی خود را به مشاوران و وکلای متخصص و حرفه ای موسسات حقوقی بسپارند تا با تنظیم این قراردادها و لوایح توسط آنان، میزان اختلافات احتمالی را در معاملاتشان کاهش داده و مطمئن تر قدم بردارند.
خدمات میانجیگری و داوری: گاهاً برخی از موسسات حقوقی با بهره گیری از توانایی ها متخصصان با تجربه و شایسته، اقدام به راه اندازی دپارتمان های ویژه داوری برای رسیدگی سریع تر به اختلافات افراد می نمایند و رای مقتضی را پیش تر از موعد صادر می نمایند.
درآمد موسسه حقوقی بر چه مبنایی است؟
شاید برایتان سوال پیش آید که درآمد یک موسسه حقوقی دقیقاً بر چه مبنایی محاسبه شده و در چه چهارچوبی تعریف می شود؟
یک موسسه حقوقی، بر حسب حیطه تخصصی که در آن فعال است و متناسب با مشکلات و تقاضای افراد، طیف گسترده ای از خدمات مشاوره ای و وکالتی را به متقاضیان ارائه می دهد. این جلسات مشاوره با هزینه هایی مطلوب و در مواقعی خاص به صورت رایگان ارائه می شوند.
قبل از پذیرش یک پرونده توسط موسسه حقوقی، موسسه موظف است تمام ابعاد پرونده را بررسی کرده و مشاوره های لازم و ضروری را به فرد دهد. فرد با در نظر گرفتن شرایط و نیازش، مختار است تصمیم بگیرد که فقط از خدمات مشاوره ای بهره ببرد و یا از خدمات وکلا نیز استفاده کند. با توجه به هزینه های بالای وکالت، فرد این امکان را دارد فقط برای موارد بسیار حساس از خدمات یک وکیل متخصص بهره گیرد.
هزینه های وکلا، با توجه به حجم پرونده ها، پیچیدگی های کار و سختی فرآیند، تخصص شخص وکیل و همینطور سابقه او متفاوت است. اگر دو طرف قرارداد طبق تعرفه های جاری با هم توافق کنند، محاسبه حق الزحمه ها آسان تر است و برای بخش اعظم آنها میتوان به تعرفه های حق الوکاله های مصوب در آیین نامه وکلای دادگستری مراجعه کرد.
اما در مواقع دیگر، کار بر اساس سطح پیچیدگی اش و در نظر گرفتن جوانب دیگر از جمله سابقه وکیل و غیره قیمت گذاری و قیمت آن بین وکیل و موکل توافق می شود. وکالت یک شغل خصوصی محسوب شده و تعیین چهارچوب های از پیش تعیین شده ی قیمتی برای این شغل کمی مشکل است. در نتیجه درآمد ماهیانه و یا سالیانه یک موسسه حقوقی بر اساس نوع و حجم پرونده هایی که می پذیرد، متغییر بوده و با معیارهای متفاوتی سنجیده میشود.
شرایط ثبت موسسه حقوقی بدون پروانه وکالت؟
وکالت، یک حرفه بسیار تخصصی محسوب شده و هرگونه اقدام از جانب افراد ناآگاه در این حیطه، میتواند زیان های جبران ناپذیری به فرد متقاضی وارد آورده و مشکل او را بسیار پیچیده تر کند. طبق آنچه در ماده ۵۵ قانون وکالت آمده است:
پس می توان اینطور نتیجه گرفت که ثبت موسسات حقوقی بدون پروانه وکالت یک جرم محسوب شده و امکان پذیر نیست. هر کار روشی و هر مشکل راه حلی دارد. مهم این است که راه حل را در زمان مناسب و از شخص مناسب جستجو کنید.
موسسه حقوقی “کردار نیک یسنا“، با سالها تجربه در امور مشاوره و وکالت همواره تلاش دارد تا شما را در مسیرهای حقوقی همراهی کرده و از شر هزینه های گزافی که در این مسیر ممکن است گریبان تان را بگیرد، رهایی بخشد. این موسسه یکی از معتبرترین و خوش سابقه ترین موسسه های حقوقی در سطح کشور محسوب می شود.
سوالات متداول
موسسه حقوقی، یکی از زیر مجموعه های موسسات غیر تجاریست و مطابق آیین نامه تشکیل موسسات حقوقی و نحوه اداره آنها، یک “شخصیت حقوقی” به حساب می آید. این موسسه انحصاراً توسط سه یا چند وکیل دادگستری که یکی از آنها باید حداقل ده سال سابقه وکالت دادگستری داشته باشد، ثبت و اداره می گردد.
- تعداد وکلای شرکت در پروسه ثبت باید بیش از یک نفر باشند;
- یکی از وکلا بیش از ۱۰ سال سابقه داشته باشد;
- ارائه پروانه تاسیس که توسط قوه قضاییه تایید و صادر شده باشد;
- در زمان ثبت، تعداد اعضای موسسه، نام و محل تاسیس شرکت باید به صورت مکتوب در اساسنامه ذکر شود
اولین و مهمترین رسالت کاری یک موسسه حقوقی این است که در جلسات حقوقی که با متقاضیان برگزار می کند، متناسب با صورت مسئله، اطلاعاتی جامع، دقیق و کاربردی به فرد متقاضی ارائه دهد و صرفاً برای کسب سود و جلب اعتماد وعده های بی پایه و اساس به وی ندهد.
موسسه حقوقی کردار نیک در خدمت شماست!
جهت مشاوره برای پرونده های حقوقی، خانواده، کیفری، ملکی، داوری، ثبت و انحلال شرکت و قانون کار با ما تماس بگیرید: 88943662 - 88931969
مشاوره حقوقی
مشاوره تلفنی
موسسه حقوقی
-
ادامه مطلب +
شهریور ۱, ۱۴۰۰ توسط kerdaradmin در اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
بهترین وکیل کیفری
-
ادامه مطلب +
مرداد ۲۵, ۱۴۰۰ توسط kerdaradmin در اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
وکیل آنلاین
-
ادامه مطلب +
مرداد ۱۸, ۱۴۰۰ توسط kerdaradmin در اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
وکیل زن
-
ادامه مطلب +
مرداد ۱۸, ۱۴۰۰ توسط kerdaradmin در اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
دفتر وکالت
-
ادامه مطلب +
اسفند ۱, ۱۳۹۹ توسط kerdaradmin در اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
نمونه فرمها و صورتجلسات حقوقی
-
ادامه مطلب +
اسفند ۱, ۱۳۹۹ توسط kerdaradmin در ثبت شرکت, گمرکی - بازرگانی
افزایش و کاهش سرمایه در شرکت های سهامی خاص
-
ادامه مطلب +
اسفند ۱, ۱۳۹۹ توسط kerdaradmin در ثبت شرکت, گمرکی - بازرگانی
تاجر کیست؟
-
ادامه مطلب +
اسفند ۱, ۱۳۹۹ توسط kerdaradmin در ثبت شرکت
شرکت ها و انواع آن ها
-
ادامه مطلب +
مرداد ۲۹, ۱۳۹۹ توسط kerdaradmin در اداره کار, امور قراردادها, ثبت شرکت, حقوق حیوانات, حقوقی, خانواده, داوری, دستهبندی نشده, کیفری, گمرکی - بازرگانی, لایحه نویسی, ملکی, مهاجرت
وکالت
-
ادامه مطلب +
تیر ۲۸, ۱۳۹۹ توسط kerdaradmin در ثبت شرکت
کارت بازرگانی چیست؟
آخرین دیدگاهها