FORGOT YOUR DETAILS?

دفتر وکالت

دفتر وکالت

دفتر وکالت محلی است که توسط وکیلی که پروانه وکالت داشته و عضو یکی از کانون های وکلای دادگستری می باشد، تاسیس می شود و در آن به امور حقوقی مراجعین و موکلین خود می پردازد. فرد با مراجعه به دفتر وکالت، می تواند پس از مشاوره های لازم طی یک سند عادی یا غیر رسمی و یا یک سند رسمی وکالت نامه ای به وکیل دادگستری خود دهد تا کلیه امور حقوقی پرونده وی را پیگیری کرده و یا به جای موکل در دادسرا حضور بهم رسانده و روند پرونده را شخصاً پیگیری کند. 

خیانت -در امانت -

همه چیز در رابطه با دفتر وکالت:

برای گرفتن مشاوره، حل مشکلات حقوقی و یا گرفتن وکیل هم می توانید به دفتر وکالت مراجعه کنید و هم موسسه حقوقی. اما باید بدانید این دو با هم فرق می کنند و شرایط تاسیس و نحوه اداره شان کاملاً با هم متفاوت است. در اکثر مواقع اگر موسسه حقوقی کاملاً مطابق با آیین نامه ها مرتبط تاسیس شده باشد، به مراتب می تواند بیشتر و بهتر از دفاتر وکالت به نفع موکل اقدام نماید. زیرا موسسات حقوقی، تیمی مجرب از وکلا و مشاوران حقوقی با تخصص های متفاوت دارند که هر کدام با توجه به نوع مشکل مراجعه کننده و در راستای مشکل حقوقی وی می توانند همفکری و راهنمایی های لازم را کرده و مسیر را برای فرد هموارتر سازند. در این مقاله قصد داریم از دفتر وکالت و شرایط آن بیشتر برای شما بگوییم تا با دید بازتری برای امور حقوقی خود به این دفاتر مراجعه کنید. پس با ما همراه باشید.

دفتر وکالت چیست؟

دفتر وکالت محلی است که توسط وکیلی که پروانه وکالت داشته و عضو یکی از کانون های وکلای دادگستری می باشد، تاسیس می شود و در آن به امور حقوقی مراجعین و موکلین خود می پردازد. فرد با مراجعه به دفتر وکالت، می تواند پس از مشاوره های لازم طی یک سند عادی یا غیر رسمی و یا یک سند رسمی وکالت نامه ای به وکیل دادگستری خود دهد تا کلیه امور حقوقی پرونده وی را پیگیری کرده و یا به جای موکل در دادسرا حضور بهم رسانده و روند پرونده را شخصاً پیگیری کند. بدیهی است وکالتی که در دفتر اسناد رسمی بین دو نفر تنظیم می شود، این اجازه را به شخص نمی دهد که از جانب اشخاص حقیقی یا حقوقی به دادسرا مراجعه کرده و روند پرونده را مستقیم پیگیری کند. در صورتیکه در وکالت نامه رسمی می توان نام وکیل منتخب دادگستری خود را گنجاند و به او اختیارات لازم را داد.

در واقع دفتر وکالت، شاخه ای از مشاغل حقوقی است. وکیل در این دفاتر، هدفی جز کمک به مراجعین برای حفظ و اجرای درست عدالت و در مراحل بعد، اثبات یا رد دعوای مراجعین ندارد. وظیفه او این است که با در نظر گرفتن مصلحت موکل و به دور از نگاه تجاری، به حل پرونده موکلین خود در دفتر وکالت بپردازد.

دفتر -وکالت-کردار - نیک - یسنا

دفتر وکالت مشاوره رایگان:

برای بهره گیری از خدمات یک وکیل دادگستری در دفتر وکالت در اکثر موارد فرد باید شخصاً در دفتر وکالت حضور داشته باشد و مشکل خود را با وکیل مستقیماً در میان گذاشته و بهترین راه حل را دریافت نماید. این مشاوره ها غالباً با مدت زمانی محدود و با پرداخت هزینه ای بابت مشاوره انجام می شود. بر خلاف مشاوره های حقوقی در موسسات حقوقی که می تواند در مواردی به صورت رایگان صورت گیرد، برای مشاوره با یک وکیل دادگستری در دفتر وکالت باید تعرفه حق مشاوره ساعتی وکیل را مطابق با آیین نامه حق الوکاله که هر سال مشخص می شود، پرداخت نمایید.

البته در مواقعی برخی از وکلا در دفاتر حقوقی این امکان را برای افرادی که از بضاعت کافی جهت داشتن وکیل برخوردار نیستند، فراهم می کنند تا به صورت رایگان در مشاوره های تلفنی سوالات حقوقی خود را بپرسند و راهکارهای مرتبط با آن را نیز دریافت کنند.

مراحل مشاوره گرفتن وکیل در دفتر وکالت:

اگر فقط برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی گرفتن در حیطه مشکل حقوقی خود به دفتر وکالت یک وکیل مراجعه می کنید و هیچ نوع وکالت نامه ای بین شما تنظیم نشده است، می توانید مشکل خود را با وی در میان گذاشته و وکیل صرفاً پرونده شما را مطالعه کند و یا به شما مشاوره ساعتی دهد. همچنین می توانید برای تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه دفاعیه و یا اظهار نامه هم از خدمات حرفه ای او استفاده کنید. اما باید بدانید که تعرفه هر کدام از این خدمات متفاوت بوده و باید تمامی مبالغ لازم را پرداخت نمایید.

همچنین باید بدانید که ساعات کاری یک وکیل در دفترش محدود است. پس مستقیم سراغ اصل مطلب بروید و مشکل خود را صادقانه و بی کم و کاست با او در میان بگذارید. فرصت را مغتنم بشمارید و از اتلاف وقت بپرهیزید. اگر پرونده شما سنگین است به او اجازه دهید تا سر فرصت پرونده را بررسی کرده و بابت دریافت مدارک تان حتماً از او رسید بگیرید.

شرایط تاسیس دفتر وکالت چیست؟

تاسیس یک دفتر وکالت شرایط خاص خود را دارد و با شرایط تاسیس موسسه حقوقی به طور کلی متفاوت است. برای این منظور حتماً باید ابلاغ مدیر توسط رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه صادر شود و علاوه بر این مرجع، شورای مشورتی خدمات الکترونیک قضایی نیز باید موافقت کلی خود را اعلام دارد.

در همان ابتدای کار، برای شروع فعالیت، دفتر وکالت باید یک مدیر دفترِ تمام وقت داشته باشد که پروانه دفتر وکالت نیز به نام وی است. دو کارمند امور دفتری، یک نفر مسئول فناوری اطلاعات و یک کارشناس حقوقی نیز از الزامات کار است. بعدها اگر کار گسترش یافت و نیاز به نیروی انسانی بیشتری بود، مدیر می تواند افراد بیشتری را نیز به مجموعه بیفزاید.

مدیر برای کسب مجوزهای لازم باید شرایط خاصی داشته باشد، از جمله:

  • دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر در رشته های مرتبط با حقوق، فقه و علوم قضایی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی یا مدرک سطح دو از حوزه‌های علمیه و یا بالاتر باشد
  • حداقل ۲۵ سال داشته باشد
  • پنج سال سابقه کار مرتبط داشته باشد

کارشناس حقوقی و مسئول فناوری اطلاعات نیز باید شرایط عمومی مرتبط را داشته باشند تا مدیر بتواند آنها را برای کار در دفتر استخدام کند. پس از اینکه تمام زیر ساخت ها و پیش شرط ها فراهم شد، فرد درخواست خود را به مراجع مربوطه اعلام می کند و پس از طی مراحل لازم، پرونده درخواست او توسط شورا بررسی و نتیجه به وی ابلاغ می شود.

دفتر -وکالت-کردار - نیک - یسنا

کلام آخر

موسسه حقوقی “کردار نیک یسنا”، یکی از موسسات حقوقی و دفاتر وکالت مطرح و معتبر کشور است که در زمینه مشاوره های حقوقی و وکالت سابقه درخشانی داشته و با گروهی به نام از وکلای حرفه ای دادگستری تهران و ایران همکاری مستمر دارد. برای حل مشکلات حقوقی خود یا یافتن بهترین راه حل در امور حقوقی و کیفری با مشاوران مجرب این مجموعه ارتباط برقرار کرده و بهترین و سریع ترین راه حل ممکن را برای مشکل خود بیابید. یافتن وکیل و مشاور خوب همچون یافتن پزشک خوب امری مهم و حیاتی است و حتماً باید به سراغ افرادی روید که از اعتبار درخشانی برخوردارند تا بعدها باعث بروز مشکلات مازاد نشود. تیمی متخصص از افرادی که حقوق حرفه اصلی آنهاست، با توانایی ها و شاخه های تخصصی مختلف به بحث و تبادل نظر بر سر مسئله شما خواهند نشست و شما را در این مسیر همراهی خواهند کرد. در نتیجه با اطمینان کامل از سابقه وکلای موسسه “کردار نیک یسنا” مشکلات خود را با آنها در میان بگذارید و کار امروز را به فردا نیاندازید.

ویژگی های بهترین دفاتر وکالت چیست؟

بر خلاف موسسات حقوقی که مشاوران حقوقی مجرب و وکلای حرفه ای با تخصص های مختلف را دور هم جمع کرده و در هر زمینه می توانند شما را راهنمایی کنند، دفتر وکالت بیشتر در حیطه تخصصی وکیل آن دفتر فعال است. برای انتخاب بهترین دفاتر وکالت باید به دانش و تخصص، سابقه، مهارت و توانایی های وکلای این دفاتر توجه کنید که آیا حیطه تخصصی آنها با حیطه مشکل حقوقی شما همخوانی دارد یا خیر. پرس و جو نیز یکی دیگر از فاکتورهایی است که می تواند شما را به سمت یک دفتر وکالت خوب و معروف راهنمایی کند. پس حتماً تحقیقات لازم را انجام دهید تا وکلای زبده و حرفه ای را بیابید تا در کوتاه ترین زمان پرونده شما را به نتیجه مطلوب برسانند.

سوالات متداول

دفتر وکالت محلی است که توسط وکیلی که پروانه وکالت داشته و عضو یکی از کانون های وکلای دادگستری می باشد، تاسیس می شود و در آن به امور حقوقی مراجعین و موکلین خود می پردازد

اگر فقط برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی گرفتن در حیطه مشکل حقوقی خود به دفتر وکالت یک وکیل مراجعه می کنید و هیچ نوع وکالت نامه ای بین شما تنظیم نشده است، می توانید مشکل خود را با وی در میان گذاشته و وکیل صرفاً پرونده شما را مطالعه کند و یا به شما مشاوره ساعتی دهد

تاسیس یک دفتر وکالت شرایط خاص خود را دارد و با شرایط تاسیس موسسه حقوقی به طور کلی متفاوت است. برای این منظور حتماً باید ابلاغ مدیر توسط رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه صادر شود و علاوه بر این مرجع، شورای مشورتی خدمات الکترونیک قضایی نیز باید موافقت کلی خود را اعلام دارد.

موسسه حقوقی کردار نیک در خدمت شماست!

جهت مشاوره برای پرونده های حقوقی، خانواده، کیفری، ملکی، داوری، ثبت و انحلال شرکت و قانون کار با ما تماس بگیرید: 88943662 - 88931969
مشاوره حقوقی
مشاوره تلفنی
موسسه حقوقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

TOP